22 Kasım 2008 Cumartesi

İZMİR DE 1 GÜN

Çay ve simit nefis olur, kış mevsiminde salep içmesi :)





İzmir de hayat güzel diyenlerdenim ,benim o kadar çok var ki dostlarım akrabalarım burdan onlara tekrar kucak dolusu sevgiler ....özel resimler yakında fazla yazamıyorum nedeni geçen hafta baş parmagım kırıldı arkasından canım babacığımın ayağı ve ameliyatı derken üzüntüm iki kat oldu buna şükür diyorum önemli olan sağlıklı yaşaması ...Babamın canı yandıkça benim acım ikikat arttı nekadar önemli bir yeri varmış megerbenim içimde, onu ameliyat kapısından gönderirken gözlerim doldu hıçkırarak aglamak geldi ...3 ay kadar yüreyemeyecek buna şükürler olsun
Havaların yagışlı olması nedeniyle yürürken dikatli olmanızı dilerim sevgilerlee
Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
Olur ya ... Kalp durur ... Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ...
MEVLANA

10 yorum:

Ayşegül İlikçi dedi ki...

Canım sana ve babacığına geçmiş olsun. Ben de İzmir'i çok severim.

egeli dedi ki...

İZMİRE BEN DE AŞIĞIM...ALLAHTAN YAKIN OTURUYOZ ,GÖRESİM GELDİĞİNDE BİR SAATE ORADAYIZ,NE GÜZEL BİR ŞEHİR....SANA VE BABACIĞINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,ALLAH BETERİNDEN KORUSUN....KENDİNE İYİ BAK.

Unknown dedi ki...

Canım büyük geçmiş olsun babacığına ve sana acil şifalar dilerim.Ben hiç görmedim İzmir'i ama çok güzel olduğunu duydum nasip inşallah görürüm paylaşımın için teşekkürler öptüm..

Neşeli Sesler dedi ki...

Tekrar geçmiş olsun dileklerimle. Dikkat edin kendinize oldu mu?
sevgiler

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..İzmire gitmek nasip olmadı hiç ama görüntüler süper..çok öpüyorum iyi haftalr..

SOFRAM dedi ki...

Canım Nurgül'cüğüm sana ve babana çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım. Allah dermansız dert vermesin...
Canım İzmir görüntüleri de çok güzel paylaşımın için çok teşekkürler, öpüyorum kendine iyi bak canım, sevgilerimle...

iremlemekanlar dedi ki...

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım sevgili dostlarım

Adsız dedi ki...

Nurgülcüm,çok geçmiş olsun ikinize de cnm :( en kısa sürede iyileşmenizi diliyorum,Resimler çok güzel İzmir'i görmek isterdim:)
öpüyorum çok çabuk iyileş diye görüşürüz:)

Sevgiyle.

Adsız dedi ki...

canımmm,sana ve babana çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.İzmiri bende hiç görmedim inşallah bir gün görme fırsatım olur hatta birlikte gideriz inşallah :)) canımm seni çok öpüyorum kendine dikkat et.
Hülya

iremlemekanlar dedi ki...

kuzenim hülya çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerini ilettim babamda teşekkür etti Sevgili kuzenim neden olmasın izmire seninle gitmek gitmek var sen istanbuldan gelirsin biz burdan izmirde buluşuruz inşallah , teyzeme selam