28 Ağustos 2010 Cumartesi

ÇEŞME DE BİR HAFTA TATİL

Eğitimim biter bitmez yıllık iznime ayrıldım.İzmir e gelipte Çeşmeyi görmeden gitmek olmaz ... Yıllık yorgunluğumuz ancak tatille atılır. Pırıl Pırıl bir tatil olsun diye tercihimiz Pırıl Otel oldu.





Otelin en güzel köşelerinden biride Kütüphane bölümü A-Z bütün kitaplar bulunmaktadır..Hatta Tıp Kitapları bile mevcuttu...Tatilinizi geçirirken kitap seçip kaldığınız sürece kitabı okuyorsunuz.. :))




Otelin Şark Köşesi bol köpüklü Kahve ve Soda içilmelidir.





Otelin Lobi den görünümü...







Otelin en güzel yanı Termalinin olmasıydı çamur banyosu ve buhar banyosuyla cildiniz tekrar tazeleniyor.














Sabah kalktığımda spor yapmak istedim ..İyiki de istemişim koşu bandında görüntü güzelliğinde spor yapma hevesim arttı.Nedense kapalı spor salonlarından hiç hoşnut kalamıyorum. Sonra kahvaltı ve deniz ; akvaryumda yüzmek için sabırsızlanıyorum Neden mi Akvaryum? Denizde yüzerken balıkları izleyebiliyorsunuz. Bahar hanım Boyalık plajını çok met etti...Gerçekten anlatıldığı kadar var. Bu denize giren sanıyorum kolay kolay kopamaz ....Denizi çocukluğumdan beri seviyorum...Özellikle dalgası olmayan adımlarımı izlediğim deniz tercihim olur..

http://www.babylon.com.tr/tr/babylon-aya-yorgi/plaj/ Ben yinede o güzelim plajı görüntüleyemedim diye vahvahlanırken sizlere internette bulduğum adreste bakmanızı istedim
eğer otel dışında kumsal isterseniz ayayorgi derim ..Ben ayayorginin resimlerini çekemedim fotoğraf makinasının pilleri beni kahretti. EE o kadar yer çekersem olacağı budur ... Eşim ise içinden içinden gülüyor çok şükür kurtulduk :))tatili anlayalım demesi :) benide güldürdü ...



Piller alındı yüzüm gülmeye başladı ...Burası otelimizin kumsalı notunu siz verin...
















Eşimde Boyalık plajını çok beğendi.



































Makarnayı öyle güzel süslemişler ki bozmaya kıyamıyorsunuz..














































Gece otelin müzik şöleni .....





























































Bunlar kim biliyormusunuz. Tabiki bilmiyorsunuz bende otelde görünce bu tatlı ikizlerin aşığı oldum ...
Eşimde bu sempatik ikizleri gördüğü yerde Hayatım bak bizimkiler demeye başladı ..

















Anne ve baba ingiliz evlatlık edindikleri çocukları bir tim gibi koruyorlar ..İkizlerin ismi Maria ve Gloria Otelin en sempatik çocukları arasında... Gloria annesine oldukça düşkün ve duygusal bir çocuktu ; iki kardeşin bir biriyle oynaması , ağlaması ise görülmeye değerdi...akan gözyaşını bile yüzünde göremiyorsunuz. :)) gerçekten ağlıyormu diye bakıyorsunuz.















Akadaşlarımızla müzik eşliğinde yemek yemek ve sohbetler etmek oldukça keyifliydi.Talat la Çiğdemciğime burdan sevgiler gönderiyorum.






Kaktüs:)





Begonviller Çeşmenin sokaklarına bir kat daha renk katmış sokaklar begonvillerlerden geçilmiyor....Açıkcası çokkk beğendim be bu ağacı.









Eşimle yemekten sonra çeşme iskelesine yürüyüş yaptık Sizlere tavsiyem damla sakızlı dondurma yemeden ,damla sakızlı pasta yemeden,damla sakızlı kahve içmeden dönmeyin.









İşte çeşme sokakları














Çeşme Kalesi
Çeşme kalesi, 1508 yılında Osmanlı Padişahı 2. Beyazıt tarafından yaptırılmıştır. Kalenin ilk inşaatı tam deniz kıyısına yapılmış fakat denizin doldurulması ile biraz iç kısımda yer almış...




















Damla sakızlı reçeller.Fakat ben tadını beğenmediğimden almadım...










2 yorum:

tatlihayat dedi ki...

enıste sana ıı bakıyor canımm yaa sevgılerr:]]]]

pelince dedi ki...

Ne güzel fotoğraflar böyle,deniz fotoğraflarına cuup diye atlamak istedim.. Havuzdaki çocuklarda çok şeker ;)